Berichtgeving meivakantie / update coronacrisis

17 april 2020

Beste kinderen en ouders/verzorgers,

Ondanks alles gaat de meivakantie vanmiddag van start. Hoewel eventuele vakantieplannen zijn gewijzigd, hopen we dat jullie toch in goede gezondheid van een welverdiende vakantie kunnen genieten.

Helaas is op dit moment nog niet duidelijk hoe het onderwijs er na de vakantieperiode zal uitzien. Op dinsdag 21 april verwachten we meer informatie over of, wanneer en hoe de scholen na de meivakantie (deels) hun deuren weer mogen openen. Na de persconferentie van premier Rutte wordt er bij Movare bekeken hoe er invulling kan worden geven aan nieuwe maatregelen en eventuele mogelijkheden. De nieuwe maatregelen zullen gelden voor alle scholen van Movare. Prioriteit is en blijft de gezondheid van leerlingen en medewerkers, ook wanneer scholen na de meivakantie (gedeeltelijk) geopend worden.

Zoals eerder aangegeven, is de gemeente Heerlen verantwoordelijk voor de noodopvang tijdens de meivakantie. Indien ouders hiervan gebruik willen maken, kunnen ze dit aangeven via: 045 - 5605040 (ma-vr, van 8.30 tot 17.00 uur). Of de huidige noodopvang na de meivakantie wordt voortgezet, is uiteraard mede afhankelijk van het besluit om de scholen (gedeeltelijk) te heropenen. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het thuiswerk en bijbehorende contactmomenten met thuis.
 
Wij zouden jullie willen vragen het ouderportaal volgende week goed in de gaten te houden. Indien er meer bekend is vanuit Movare zullen wij jullie z.s.m. informeren.


Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Schoolteam Bs Wonderwijs