Start wedstrijd nieuwe naam!

03 oktober 2016

1 Augustus 2017 is de officiŽle datum dat BS Hoensbroek-Zuid en BS de VoeŽgelsjtang gaan fuseren. Hoewel de nieuwbouw op dat moment nog niet klaar zal zijn, zullen beide locaties wel als ťťn nieuwe school verder gaan. Dit betekent dat er voor deze nieuwe school ook een nieuwe naam moet worden bedacht. Daarvoor hebben wij hulp nodig.
Vanaf volgende week maandag zal er in de aula een stembus klaar staan. Hier kunt u het invulformulier ingooien en doet u automatisch mee met de naamwedstrijd van de nieuwe school. Behalve de nieuwe naam vragen wij u ook erbij te schrijven waarom u deze heeft gekozen. Na twee weken zal de stembus officieel worden gesloten en worden de namen in de werkgroep "Nieuwe Naam" besproken. In deze werkgroep zitten zowel leerkrachten als ouders. De werkgroep kiest, na advies van het schoolteam en de leerlingenraad, uiteindelijk een definitieve naam die feestelijk zal worden gepresenteerd.
† †† † † † † † † † †† PRIJS
Bij een echte wedstrijd hoort ook een mooie prijs. De winnaar van de nieuwe naam ontvangt een geheel verzorgd dagje uit voor het gehele gezin naar de Efteling. Behalve de entree voor alle gezinsleden, worden ook de reiskosten vergoed en ontvangt de winnaar een leuk bedrag om ter plekke vrij te besteden.