Schoolteam

Wij staan voor jullie klaar!

Vanaf de eerste fusieplannen werken de teams al intensief samen om de nieuwe school vorm te geven. Na een visietraject hebben de leerkrachten gewerkt aan de structuur en inrichting van de onderwijsunits, de samenwerking op de werkvloer en is men gestart met diverse proeftuinen rondom onderwijsinnovatie. Hierbij wordt, naast de nodige ervaring, ook bewust gebruik gemaakt van persoonlijke talenten.

Het schoolteam bestaat uit enthousiaste meesters en juffen aangevuld met toekomstige talentvolle collega's (studenten van Pabo). Meerdere medewerkers hebben op beide locaties gewerkt en zijn bekend bij kinderen en ouders. Datzelfde geldt ook voor de administratief medewerker en de facilitair/huishoudelijk medewerker die op beide locaties werkzaam zijn.

Sinds augustus 2014 vallen beide teams onder de verantwoordelijkheid van dezelfde directeur die tevens projectleider is van de fusie en deel uitmaakt van het projectteam van de nieuwe BMV. De directeur wordt, tot aan de verhuizing naar de nieuwbouw, ondersteund door twee locatieleiders. Vanaf de verhuizing zal de dagelijkse leiding in elke unit bestaan uit een unitleider en een intern begeleider. Zij vormen dan samen met de directeur het nieuwe managementteam.